Пловдив ще участва в туристическата борса в Берлин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 09.02.2005Коментари ()1998
Представянето на Пловдив на предстоящата туристическа борса в Берлин беше обсъдено днес на среща на кмета д-р Чомаков, Съвета по туризъм и Бисер Ялъмов, Директор на Агенцията по туризъм. На изложението, което ще се проведе от 11 до 15 март, туристическата дестинация Пловдив ще бъде представена на щанда на Агенцията по туризъм със свои мултимедийни рекламни материали - пътеводител, дипляна, албум със забележителностите, културната програма на града.
Подготвят се съвместни прояви между Община Пловдив, Съвета по туризъм и представителите на големите пловдивски хотели и туроператорски фирми в рамките на Международната туристическа борса в Берлин. Ще бъде представено и вино от пловдивския регион.
Във връзка с подготовката за участието на Пловдив в туристическото изложение се предвиждат срещи на кмета д-р Чомаков с водещите в Европа туроператори. На тези срещи д-р Чомаков ще представи туристическият продукт на нашия град и ще осъществи контакти между български (в това число и пловдивски) и чужди туроператори, съобщиха от Общината.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv-shte-uchastva-v-turisticheskata-borsa-v-Berlin-4449
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.