Симфонична музика, диджей и 65 деца на спектакъла "Заедно" на Античния театър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:11 / 05.09.2013Коментари ()1806
© Plovdiv24.bg
Оркестъра на операта, виолончело и диджей ще звучат заедно на мултимедийния музикално-танцов спектакъл "Заедно", предаде репортер на Plovdiv24.bg. В спектакъла ще вземат участие 65 деца и ще бъде поставен на 14 септември от 20:30 часа на Античния театър, съобщи артдиректора на концерта Валери Кьорлински.

Това е проект по музика на Фабрицио Касол и Самуел Барбер, диригент е Виктор Илиев, хореограф и режисьор Евгени Корниаг (Беларус), а солисти са DJ Grazzhopper (Белгия) - двукратен европейски шампион, финалист световен шампион и виолончелиста Емерих Герка (Румъния). Постановката е дело на Валери Кьорлински, художник по осветлението е Давид Дьобрине (Франция), в концерта ще участва и DJ Skill.

Над 50 деца и младежи от различни етноси в Пловдив ще са артистите на сцената на Античния театър, за която няма да бъде ползван декор, а само специалните светлинни ефекти на Давид Дьобрине. Билетите са на цена от 6 лв., а спектакълът е в подкрепа на кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата 2019 г.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Simfonichna-muzika-didzhei-i-65-deca-na-spektakula-Zaedno-na-Antichniya-teatur-452278
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.