Пловдив повежда убедително в първия Национален рекорд по прегръдки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 08.09.2013Коментари ()2012
©
Във втория ден на Фестивала на нежността, организиран от Milka Пловдив поведе убедително в първия Национален рекорд по прегръдки. Само до обяд броят преброени нежни жестове наближи 1 000, а посетителите са повече от 7 000 като се очаква до края на деня те да надхърлят внушителното число 10 000. По всичко личи, че пловдичани са решени да грабнат титлата "Най-нежен град" в България и ще се борят за нея до самия край на Фестивала, който е в 19 часа. За сравнение вчера в Стара Загоря Измервателят на нежността отчете точно 2 431 прегръдки и 8 000 гости.

Най-атрактивни за феновете на Milka се оказаха играта "Протегни се за прегръдка", а също и Работилницата за нежност, в която децата имаха възможност да изработят специален подарък за своите родители. Караваната на Milka и шоколадовият фонтан също се радваха на огромен интерес, следвани от фото къта, където всеки снимал се получава моментна снимка. Очакван фурор предизвика и лилавата кравичка, която не пропусна да потанцува и да се забавлява с децата.

Традиционно Община Пловдив получи благодарствена грамота за приноса й към каузата "Осмели се да покажеш нежност", както и два броя паркови пейки, с които градът ще постави начало на своя Алея на нежността.

Следващите спирки на Фестивала на нежността са градовете Плевен, Русе, Варна и Бургас. Градовете, които няма да имат възможността да посрещнат Фестивала на нежността, ще могат да се включат в конкурса за "Най-нежен град" в интернет на фен страницата на Milka във Facebook.
Фестивалът на нежността е сред инициативите на Milka да стимулира хората да бъдат по-нежни и по-добри един към друг по един весел и забавен начин. Градчето на нежността предлага повече от 10 различни атракции, разпределени в отделни тематични зони, в които гостите ще могат да прекарат няколко незабравими часа с любимите си хора. Сред атракциите са игрите "Кажи го по-Milka", "Колко силна е твоята прегръдка" и много други. Посетителите ще имат възможността също да разгледат тематичната фото-изложба, съставена както от професионални творби, така и от снимки, създадени с много любов от феновете на Milka.

Домакин на Фестивала на нежността е Посланикът на Milka. Той е този, който приканва присъстващите да се качат на сцената и да споделят жест на нежност, който да бъде отброен от Измервателя на нежността.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Plovdiv-povezhda-ubeditelno-v-purviya-Nacionalen-rekord-po-pregrudki-452676
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.