Обсъдиха проекта за изменение на Закона за младежта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 09.09.2013Коментари ()1546
© Plovdiv24.bg
Младежи и граждани дискутираха по проекта за изменение и допълнение на Закона за младежта, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По повод срещата Младежкият информационно-консултантски център за Пловдивска област покани днес представители на всички младежки организации, младежки политически партии, студентски съвети и активни млади хора, както и граждани в общинската заседателна зала на градската институция.

"Основните проблеми в закона за младежта са най-вече за Националния консултативен съвет, където е предвидено участие на националните младежки организации, включване на младежките обекти и съответно младежката инфраструктура", заяви по време на дискусията зам.-министърът на младежта и спорта Мая Тодорова. 

По думите й така младите хора ще могат да участват и вземат реално решения. 

"Правят се срещи за промяна в законопроекта в цялата страна. Надяваме се до края на октомври промените в закона да бъдат внесени в Народното събрание", каза още тя.

В срещата взеха участие и председателят на Национален младежки форум Лилия Еленкова, както и зам.-кметът на по младежки дейности и спорт Георги Титюков.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obsudiha-proekta-za-izmenenie-na-Zakona-za-mladezhta-452884
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.