Община "Марица" се отчита по проект
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 18.09.2013Коментари ()1711
©
Днес ще се проведе заключителна пресконференция по проект "Модернизиране на кариерното развитие на служителите от общинската администрация чрез учене през целия живот".

Пресконференцията ще се състои от 11.00 часа в Регионален пресклуб БТА-Пловдив, пл. "Централен" 1.

Информация по приключилите дейности и резултатите, постигнати по проекта ще представи Димитър Иванов, кмет на Община "Марица".

В срещата участие ще вземат партньорите на Община "Марица" по проекта - Карло Панцера - кмет на Община Вобарно, Република Италия, Давид Салдони - кмет на Община Сайент, Кралство Испания и Жауме Казалс - кмет на Община Навас, Кралство Испания.

Информация по успешното приключване на проекта ще представят Стефан Цанков, заместник-кмет на Община Марица и Теодор Даскалов, ръководител на проекта.

Проектът "Модернизиране на кариерното развитие на служителите от общинската администрация чрез учене през целия живот" се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Партньори на Община "Марица" по проекта са Общините Сайент и Навас от Кралство Испания и Община Вобарно, Република Италия.

Общата стойност на проекта - 642 756 лева.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Obshtina-Marica-se-otchita-po-proekt-454353
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.