Открит урок пред пловдивски ученици за безопасно поведение на пътя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 20.09.2013Коментари ()1385
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Антим Първи":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес в 11.15 часа пътни полицаи ще проведат открит урок във връзка с кампанията на Българския спортен тотализатор за безопасно поведение на пътя пред ученици на ОУ "Екзарх Антим І". Срещата ще премине с демонстрации за правилно пресичане на уличното платно и кратка лекция за спазване на правилата за безопасно придвижване на пътя. 

В събота подобни препоръки с насоченост към пешеходците и велосипедистите ще бъдат отправени и пред жителите на районите "Тракия" и "Северен" при инициативи, организирани за времето от 10 часа до 12 часа. Под наслов "Чист въздух - това е вашето придвижване" в 11 часа в жк "Тракия" от Парк на репресираните до стадион "Локомотив" тръгва велосипедно шествие. Колоездачите ще преминат по ул. "Княз Борис І", бул. "Освобождение", бул. "Санкт Петербург" и ще финишират на стадиона, поради което се призовават водачите на моторни превозни средства да бъдат внимателни по това направление.

По време на събитието в район "Северен" временно ще бъде затворена за движение на автомобили отсечката на бул. "Васил Левски" между булевардите "България" и "Дунав".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otkrit-urok-pred-plovdivski-uchenici-za-bezopasno-povedenie-na-putya-454756
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.