В "Тракия" подаряват 7 велосипеда в томбола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:05 / 21.09.2013Коментари ()1713
© Plovdiv24.bg
Днес в район "Тракия" ще се проведат събития, част от инициативата на Община Пловдив под надслов "Чист въздух - това е вашето придвижване!" от кампанията за устойчива градска мобилност "Европейска седмица на мобилността".

В 10:00 часа кметът на района Костадин Димитров ще открие събитието в Парка на репресираните до СОУ "Черноризец Храбър". Програмата предвижда в парка да се проведе открит урок на тема "Правила за безопасно движение, при алтернативните методи на придвижване в града" на полигона по безопасност на движението, както и демонстрация по екстремен велосипедизъм на специализирания терен.

Точно в 11:00 часа кметът на района ще поведе велофест със старт от Парка на репресираните и финал Парк Лаута на входа от към Локомотив Пловдив.

На финала всички участници ги очакват възможности за тестдрайв на модели колела на водещи български фирми-производители на велосипеди, много атракции, музика и куп други забавления.

"Пригответе колелата, и малки и големи, защото на финала сме подготвили големи изненади. Ще подарим 7 велосипеда и много аксесоари за колела, които ще раздадем чрез томболата, в която ще участват тези, които са се включили във велофеста. Каня всички на празника в събота!", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Trakiya-podaryavat-7-velosipeda-v-tombola-454975
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.