Ремонтират подлеза от северната страна на Тунела другата година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 29.09.2013Коментари ()2382
© Plovdiv24.bg
Подлезът от северната страна на Тунела е тъмен като в рог, алармират на редакционната поща на Plovdiv24.bg наши читатели. 

"Няма нито една лампа и ако случайно не се спънеш и пребиеш в нещо в тъмнината, то шансът някой да те уплаши е на 100%. За други случки просто не искам
да си помислям", пише гражданин, на който му се е наложило да ползва съоръжението вечер.

"Пловдив е чудесен град и със съжаление откривам, че подобно централно място може да събуди ужас вечер дори и у
най-големия смелчага. Разчитам на активната Ви позиция и помощта Ви да се направи нещо за осветяването на иначе оживения и много използван подлез", допълва още читателят ни.

За този подлез писахме още преди повече от година. Тогава след обилни дъждове таванът на съоръжението буквално "течеше", а хората, минаващи оттам, се движеха само в средата на подлеза, тъй като половината от свободната от магазини страна плува във вода. Стълбите от едната страна на съоръжението бяха изпочупени, неосветено беше, а таванът на места беше оголен и се виждаше металната арматура.

Към днешна дата зам.-кметът Димитър Кацарски беше категоричен, че подлезът е бил осветен и ако са изгорели някои от лампите или осветлението е недостатъчно, Общината ще се погрижи проблемът да бъде решен. 

"Концесията на съоръжението е прекратена. Подлезът е включен за реновиране в програмата ни за следващата година", заяви още зам.-кметът.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Remontirat-podleza-ot-severnata-strana-na-Tunela-drugata-godina-456429
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.