Непоносима смрад в Белащица, не достигат контейнери за боклук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:23 / 30.09.2013Коментари ()3334
Уважаема редакция, изпращам Ви снимки, с адрес село Белащица, улица "Ралица", община "Родопи". Тази ''красива'' гледка носи непоносима смрад, котките разнасят зарази. Надяваме се чрез вас да убедите кметицата на селото и кметът на община "Родопи" да осигурят поне още два допълнителни броя контейнери, за да не се повтаря тази ужасна гледка! Това написа на редакционната поща на Plovdiv24.bg жител на селото.

Репортер на сайта се свърза с кметицата на Белащица Цветанка Читакова, която заяви, че е запозната с проблема и че се надява в най-скоро време той да бъде разрешен:

"Наистина съдовете не ни достигат, знаем за проблема. Лично ще отидем, за да видим какво може да се направи. Имаме големи задължения към "КМД" и просто нямаме пари за нови съдове. Това е вилна зона, но в интерес на истината бобрите не се използват само за битови отпадъци - в тях се хвърлят и клони, храсти, строителни материали. 

Боклукът се извозва редовно - всеки вторник и сряда. Въпреки това се надявам преди Нова година да решим този проблем, който касае не само Белащица и за който хората правилно негодуват, защото те плащат данъци и са в правото си да искат качествена услуга".


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Neponosima-smrad-v-Belashtica-ne-dostigat-konteineri-za-bokluk-456618
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.