В Пловдив ще гостува писателят Георги Жеков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 17.10.2013Коментари ()2527
© Plovdiv24.bg
Тази неделя в Пловдив ще гостува писателят Георги Жеков - автор на книгата "Другата реалност". Еднодневната среща-съпреживяване с тази необикновена личност ще започне в кафе-клуб "Карото" в 10:30 ч. Събитието е част от програмата на проект "Вътрешен компас" - инициатива на група пловдивчани, които искат да направят възможни срещите между своите съграждани и забележителни личности с опит в себепознанието. 
 
Със своя живот и драматичен опит Георги Жеков е чудесен пример, за това, че чудото на здравия и хармоничен живот може да стои в собствените ни ръце. Авторът на "Другата реалност" е преживял няколко почти смъртоносни катастрофи, от които е успял да се възстанови напълно и да води прекрасен, пълноценен живот. 

Срещата с пловдивчани и гостите на града, Георги Жеков е нарекъл съпреживяване. Това няма да бъде обикновена теоретична лекция със слушатели, а преживяване, от което всеки да може да почерпи директен опит по обявената тема на събитието: "Медицина на новото време". 

Георги Жеков ще "раздвижи реалността" по въпроси като: здравословното хранене, веганство, суровоядство, почистване на органите в тялото, връзката съзнание-ум-тяло, програмата наречена "болест", емоционалните болести и квантовото лечение. По време на съпреживяването всички ще могат да опитат здравословни вкусотии, приготвени от лектора и организаторите на събитието.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Plovdiv-shte-gostuva-pisatelyat-Georgi-Zhekov-459550
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.