"Досадникът" идва в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 04.11.2013Коментари ()1818
©
Как могат да си помогнат снайперист в разцвета на силите си и мъж, отчаяно желаещ да се самоубие? Феновете на комедиите ще открият отговорите в хитовия спектакъл "Досадникът" на Театрална къща "Мелпомена", който гостува на Драматичен театър Пловдив на 18 ноември от 19 часа в ГДК "Борис Христов". Мариан Бачев е хладнокръвен убиец, който настройва работния си инструмент в хотелска стая, а една врата през него Сашо Кадиев, синът на Катето Евро, иска да сложи край на живота си от любов.

Героите на Бачев, Кадиев и устатия Сашо Дойнов, който играе Пиколото, в един момент изперкват тотално. Помага им с инжекции и успокоителни Александър Сано, който доби популярност като Косъма от "Под прикрите. В апогея на суматохата се появява и Петьо Петков-Шайбата от "Комиците", а какъв е героят му в целия пъзел, е суперизненада. Режисьор на спектакъла е Богдан Петканин, който е пожъна успехи с хита "Кастинг за мъже" и "Спанак с картофи". 

Сюжетно "Досадникът" е замислен като продължения на друга популярна комедия - "Горката франция". Билети за комедията се продават на касата на Драматичен театър Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dosadnikut-idva-v-Plovdiv-462362
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.