ОИЦ Пловдив представи новия програмен период пред служители на община Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:43 / 12.11.2013Коментари ()1020
©
Възможностите на новите оперативни програми през следващия програмен период 2014 - 2020 година и акцентите в бъдещата политика на сближаване, бяха представени пред служители на община Пловдив. Това стана по време информационна среща, организирана и проведена от Областния информационен център в Пловдив. 

По време на информационното събитие беше представена мрежата от 28-те информационни центъра в страната и приоритетите на нейната работа. След това екипът на Областен информационен център - Пловдив обобщи резултатите от националните инициативи на Мрежата - "Научени уроци" и "Първите 7 години на България в Европейския съюз". 
 
Резултатите от конкурса на Министерски съвет за общо лого и слоган на оперативните програми за новия програмен период 2014 - 2020 година събудиха интерес сред присъстващите. Бяха представени спечелилите първо, второ и трето място, както и логото и слогана, събрали най-много гласове във Фейсбук.

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект на община Пловдив, № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/OIC-Plovdiv-predstavi-noviya-programen-period-pred-sluzhiteli-na-obshtina-Plovdiv-463844
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.