Над 3,1 млн. лева от продажби на конфискувани активи осигури НАП Пловдив за бюджета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 02.12.2013Коментари ()1334
©
Над 3,1 милиона лева от продажби на активи, конфискувани или отнети в полза на държавата, осигури за бюджета отдел "Държавни вземания" в НАП Пловдив. Средствата са от общо 57 търга, проведени през настоящата година. Събраните средства са предимно от продажба на златни и сребърни накити, конфискувани при опити за контрабанда през българо-турската граница и моторни превозни средства, които са били средство за трафик на хора, стоки и наркотик.

До края на годината, през месец декември, за продан ще бъдат предложени активи за още почти 1,3 милиона лева, разпределени в 4 търга. 

Между тях е къща в Пловдив - три етажа, сутерен и таван, огледите на която започнаха днес и продължават до 4-ти декември, сряда, включително. Имотът се намира на тихо и спокойно място в града - улица "Славянска", между стадион "Христо Ботев" и небезизвестния парк "Лаута". 

Общата площ - застроена и незастроена е 372 квадратни метра, като само сградата, чието предназначение е еднофамилна жилищна къща, е 121 квадрата. Имотът е оценен от експерти на 393 700 лева, а желаещите да го придобият трябва в срок до 5-ти декември да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена. Самите ценови предложения следва да се представят в НАП Пловдив най-късно до края на седмицата. 

От дирекцията препоръчват на проявяващите интерес, своевременно да уговорят огледи на място със служител на отдел "Държавни вземания", който организира продажбата. Подробности и телефони за контакт са публикувани на електронната страница на приходната агенция www.nap.bg в рубриката "Продажби".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nad-3-1-mln-leva-ot-prodazhbi-na-konfiskuvani-aktivi-osiguri-NAP-Plovdiv-za-byudzheta-467196
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.