Трима полицаи са арестувани за побой по време на работа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 05.12.2013Коментари ()1927
© Plovdiv24.bg
Трима полицаи са арестувани за побой по време на работа, каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров по БНТ. По данни на Лазаров служителите на реда са се отклонили от маршрута и са нанесли побой.

"Превишили са си правата. По време на работа са се отклонили от маршрута, отишли са и са нанесли побой над лицето. Състоянието на пострадалия не е добро. Провеждат се съответните процесуално-следствени действия", обясни главният секретар. 

Той посочи и причината за престъплението - лични отношения. Служителите се намират в столично управление на полицията, подчерта Лазаров, като отказа да даде подробности.

За охраната на границата с Турция Лазаров заяви: 

"Поклон към тези хора. Времената се тежки, но нашите родителите, които ходиха запас, живееха при по-лоши условия. Кризата е овладяна", допълни още той, коментирайки полицейската верига. 

Лазаров отказа да даде данни колко струва живата охрана. Относно нападението над сирийците и ливанеца Лазаров посочи, има данни за грабеж и това е заложено в папката. За новия закон за МВР генералният секретар заяви: "Има друга философия в този закон и не се опитваме да овладеем протестите".



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Trima-policai-sa-arestuvani-za-poboi-po-vreme-na-rabota-467597
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.