Връчиха сертификати на 18 асистенти по проекта "Грижи в домашна среда“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 05.12.2013Коментари ()1748
©
Кметът на район "Западен" Димитър Колев връчи официално сертификати за успешно преминато надграждащо обучение на 18-те служители на Звеното за предоставяне на почасови услуги по проект "Грижи в домашна среда". 

"Изключително ми е приятно да връча на всеки от вас този документ, който не само до края на проекта, но и за в бъдеще, ще ви даде възможност да се реализирате на пазара на труда", заяви Димитър Колев

"Нещо повече, новите знания и умения, които сте придобили по време на това 3-дневно надграждащо обучение, ще ви помогнат да бъдете по-прецизни в работата си, което несъмнено ще ви направи истински професионалисти в предоставянето на услуги за хора с трайни увреждания", категоричен бе районният кмет. 

"Вярвам, че с ваша помощ правим живота на хората, които имат нужда от подкрепа, по-добър и запазваме тяхното достойнство като им осигуряваме качествени услуги в домашна среда", допълни Колев. 

В заключение кметът на район "Западен" пожела на асистентите и екипа за организация и управление на проекта успешна и ползотворна работа при реализирането на услугите и през 2014 година. 

Проект BG051PO001-5.1.04-0084 - "Грижи в домашна среда" в помощ на хората с увреждания от район "Западен", е финансиран по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Помощ в дома". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vruchiha-sertifikati-na-18-asistenti-po-proekta-Grizhi-v-domashna-sreda-467701
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.