Връчват международно признати сертификати на пловдивски ученици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 16.12.2013Коментари ()1068
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Регионален инспекторат по образованието - Пловдив Ви кани на тържествено връчване на сертификати на участниците на второто издание на Фестивал на ученето през целия живот. Форумът се проведе на 25 октомври 2013 г. в град Пловдив и бе резултат от стартиралия през 2012 година едногодишен проект на Министерство на образованието и науката за популяризиране на ученето през целия живот (NELLII), реализиран в партньорство с Фондация на бизнеса за образованието и вестник "Аз Буки".

На официалното събитие Антоанета Пакова - началник на РИО - Пловдив, ще връчи и международно признати сертификати за кариерно консултиране на ученици от I -XII клас в училищното образование на кариерни консултанти от ЦKO - Пловдив, работещи по проект "Система за кариерно развитие в училищното образование", както и грамоти на отличени учители от нашата област в Националния конкурс за добри педагогически практики на учители в системата на предучилищното възпитание и подготовка "Детската градина - от другата страна на едно вълшебно огледало".

Тържественото награждаване ще се състои на 19 декември 2013 г. от 14:00 часа в Kултурен център - музей "Тракарт" (подлез Археологически).



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vruchvat-mezhdunarodno-priznati-sertifikati-na-plovdivski-uchenici-469385
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.