Пловдивчанин си поръча по интернет таблет и монитор с чужда карта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 17.12.2013Коментари ()1902
© Plovdiv24.bg
След усърдна работа по сигнал за кражба пазарджишки криминалисти заловиха нейния извършител. В домът му са открити и наркотични вещества. Всичко започнало от сигнал, получен от пазарджиклията Д.Д.- 54 г. Мъжът съобщил в полицейското управление, че му била извършена кражба на парична сума, лични документи в това число и дебитна карта.

С разследването се заели служители от сектор "Криминална полиция" при РУП-Пазарджик. Не след дълго те попаднали в дирите на извършителя. Оказало се , че това е М.М. - 30 г. от Пловдив, който обаче понастоящем обитавал къща в пазарджишкото село Ивайло. 

Апашът се възползвал от наличието на дебитна карта и през интернет сайт за електронна търговия, използвайки чуждите данни, си поръчал таблет и LCD-монитор. За негово нещастие обаче точно в момента на получаване на пратката бил спипан от органите на реда. Последвало претърсване в жилището му, където били открити няколко грама суха листна маса. 

При направения наркотест се оказало , че става дума за марихуана. М.М. е задържан, а по случая е образувано полицейско производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Plovdivchanin-si-porucha-po-internet-tablet-i-monitor-s-chuzhda-karta-469657
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.