Благотворителен коледен базар се проведе в Професионалната гимназия по туризъм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00 / 17.12.2013Коментари ()2033
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Всяка година в навечерието на най-светлия християнски празник, Рождество Христово, учениците от Професионалната гимназия по туризъм в Пловдив имат свой, също толкова вълнуващ и красив празник, празник на надеждата, човечността и доброто - Традиционния благотворителен коледен базар.

За възпитаниците на Гимназията коледният базар не е просто поредното събитие от богатия училищен живот. Той е магия, завладяваща и приобщаваща всички ученици и учители към идеята за благотворителността, към желанието да подарим усмивки, любов и надежда, да превърнем Коледа в наистина светъл и топъл празник за всяко едно дете в Гимназията по туризъм. 

И гостите почувстваха всичко това. Останаха впечатлени и очаровани от посрещането и атмосферата в Учебния ни ресторант. С традиционна българска коледна трапеза, приготвена с любов, много желание и професионализъм, сърцатите млади кулинари посрещнаха официалните гости, както и своите преподаватели и съученици. 

Оригинални идеи, изобилие, красота и изящество струяха от всеки щанд. Произведения на кулинарното изкуств
© Plovdiv24.bg
о, приготвени от самите възпитаници на Гимназията, мамеха и изкушаваха присъстващите.

Желаещите да се включат в различни игри и томболи, да закупят оригинален сувенир или лакомство, както и да направят снимка за спомен с Дядо Коледа и Снежанка бяха наистина много.

Защото всички в Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" знаят - средствата, събрани от благотворителния коледен базар, ще бъдат дарени на наши ученици в неравностойно материално положение, казват от Гимназията.


Още по темата: общо новини по темата: 201
21.03.2014 »
25.01.2014 »
20.01.2014 »
17.01.2014 »
16.01.2014 »
04.01.2014 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Blagotvoritelen-koleden-bazar-se-provede-v-Profesionalnata-gimnaziya-po-turizum-469779
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.