Стоянка Мутафова играе 600-то си представление в Първомай довечера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 26.09.2014Коментари ()1240
© Bulfoto
Пред зрителите в Първомай великата актриса Стоянка Мутафова ще изиграе 600-то си представление. На сцената на читалище "Св. Св. Кирил и Методий - 1894" тя ще влезе в ролята на "Безумната лейди Джули". Текстът на английските сценаристи Мортимър и Кук разказва за вдовицата Джули, която напуска градчето, в което живее, за да потърси утеха от сина и снаха си. 

Тя попада в поредица от комични ситуации, представени от уникалната Стоянка Мутафова в характерната за нея отдаденост на публиката, сила на духа и творческа мощ.

Режисьор на постановката, която се играе вече 20 години из страната е Николай Атанасов. 

"Стоянка Мутафова беше в стихията си, като магнит привличаше публиката в салоните, изтръгваше жизнерадостен и пречистващ смях. И така животът на този спектакъл продължава вече 20 години...", казва режисьорът. 

И допълни, че в Първомай публиката ще има възможността да се наслади на неподражаема актьорска игра и незабравими емоции.

Комедията "Безумната лейди Джули" ще се играе тази вечер /26 септември 2014г./ от 19.30 часа в читалище "Св. Св. Кирил и Методий" в Първомай. Входът е свободен.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Stoyanka-Mutafova-igrae-600-to-si-predstavlenie-v-Purvomai-dovechera-516266
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.