Стиви Уондър с нов албум
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:33 / 25.03.2005Коментари ()1322
©
“Беше време за война, беше време да бъдем затворени, беше време за болка и неуспехи. Сега повече от всичко имаме нужда от време за любов”, казва самият Стиви Уондър по повод новия си дългоочакван албум “A Time To Love” (Време за любов), който ще се появи в началото на месец май.
“A Time To Love” е онзи звън на будилника, който идва, за да събуди лечебната сила на любовта и според самия Стиви няма по-подходящо време от днес. “Когато създавате музика, трябва да живеете – да се вдъхновявате от живота, да изживеете моменти, които си струва да бъдат споделени с другите. “A Time To Love” ни казва, че сега, повече от всякога, имаме нужда да върнем обратно любовта на преден план”.
“Искам да създавам музика, която да е вечна. Обичам всякаква музика, всякакви стилове. Музиката днес, независимо дали е моя, или на друг изпълнител, е също толкова важна и значителна, колкото и музиката от вчера. Когато сядам да пиша, всичко е израз на енергия и песента, която създавам е формата, в която съм решил да превърна тази енергия. Всеки албум има свое предназначение, а песните от “A Time To Love” са най-подходящи за това, което искам да кажа”.
“A Time To Love” продължава диалога между Стиви и феновете му. “Сега е времето за този разговор. Говоря за всички форми на любовта. Любовта, която изпитвате към някой важен за вас човек. Любовта, която изпитвате към съпруг(а), към брат или сестра, към цялото човечество. Любовта на вашата вяра. Но каквато и да е Вашата страст, искам да знаете, че този албум беше създаден на всички нива на любовта”.
Стиви Уондър се превърна в истинска легенда на нашето в
©
реме. Носител на 22 награди Грами и един Оскар, създател на повече от 25 номер 1 поп и R&B хита, с продадени повече от 7млн копия на албумите си, най-младият носител на почетния орден на Кенеди Сентър, носител на стотици други награди, включително и 2004 Billboard Century Award, Стиви Уондър е един от най-великолепните певци и автори на песни в музикалната история. Обявен от новото поколение ърбън и хип хоп артисти за създател на днешните музикални и културни влияния, Уондър е и неуморен борец за политическа и социална справедливост. Той беше човекът зад празника за Мартин Лутер Кинг и “САЩ за Африка” и помогна да се осъзнае заплахата от СПИН епидемия и бичът на Апъртейда в Южна Африка. Водещ глас е и в борбата със световния глад.
Информацията е предоставена от Вирджиния Рекърдс.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Stivi-Uondur-s-nov-album-5480
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.