Компания набира служители в Пловдив, дава 3 000 лева заплата!
Автор: Мария Морунова 13:31 / 19.08.2015Коментари ()33117
©
"В Пловдив всичко е по-добро - и водата, и въздухът, хората са усмихнати, има добри пътища. В Одеса през лятото има режим и за два часа всеки ден спират токът. А тук има готова инфраструктура, инвеститорът идва и веднага започва бизнеса си". Така започна изложението си собственикът на украинската IT фирма SpeedFlow group Влад Елис, който днес бе предтсавен пред медиите, предаде репортер на Plovdiv24.bg.


"Те ще имат 2-месечен срок на обучение. Трябва да знаят езици, за да са комуникативни, тъй като в началото това ще ни трябва - комуникатори, ще търсим и хора с базови IT знания. Вече на следващ етап ще се търсят и IT специалисти. Не държим кандидатите да имат диплома, тъй като имаме двама IT специалисти, които започнаха да работят при нас още когато бяха втори курс студенти и сега са най-добрите ни кадри. Отворени сме да назначим студенти и хора без диплома, важното е да имат уменията и желания за работа и усъвършенстване", коментира Влад Елис.

Той добави, че сред езиците, които ще се търсят, са основно английски, но и испански, китайски (мандарин), японски. Професиите на които ще се назначават хора са програмисти, девелопъри, мениджъри на проекти и продавачи на софтуеър. До края на годината се надява да отворят позиции за още 50 души.

Стартовите заплати са от 1000 до 3000 лева и това не е максимумът. Елис посочи, че има служители, които получават по 5-6 хиляди щатски долара.

Елис отбеляза, че тук и нивото на кадрите е по-високо.

"Например в Одеса трябва да бъдат прослушани 42-43 души, от които да изберем един служител, докато в Пловдив от 9 души, които ще видим, ще изберем шестима", коментира Влад Елис.

Фирмата ще ползва офис на ул. "Лев Толстой" 6.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kompaniya-nabira-sluzhiteli-v-Plovdiv-dava-3-000-leva-zaplata-577694
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.