Вижте как чистят "Лаута" с прахосмукачка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 20.08.2015Коментари ()3292
Пред кмета на район "Тракия" Костадин Димитров ОП "Чистота" демонстрира съвременен метод за почистване на парк "Лаута" с прахосмукачка. 

Машината може да събира както дребни, така и едри отпадъци. С голямата си всмукателна мощност за секунди поглъща директно и всички боклуци от кошчетата за смет.

"Прахосмукачката е оборудвана с дълъг маркуч и работи под много силен вакуум, четиритактова е, управлява се от чистач, но се движи на самоход", обясни директорът на "Чистота" Иван Стоянов, който заедно със заместник-директора Златин Велев също присъства на демонстрацията.

Районният кмет Костадин Димитров остана особено доволен от непрестанно обновяващите се методи и практики, които общинското предприятие прилага при почистването на "Лаута".

"Паркът, който привлича все повече посетители, и досега се поддържаше в добро състояние, но съм щастлив, когато към всекидневното му почистване се включва и техника", коментира Димитров.

Много граждани, дошли за спорт, отдих или развлечения, изказаха личната си благодарност към кмета на "Тракия" за облагородяването на "Лаута" от началото на мандата. Поздравиха и ръководството на "Чистота" за добрата работа на служителите от фирмата.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vizhte-kak-chistyat-Lauta-s-prahosmukachka-577904
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.