Ще се превърнат ли "ненужните" и "скъпи" пловдивски проекти в сцена на предизборна агитация?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 13.09.2015Коментари ()5625
© Plovdiv24.bg
Днес в София, в зала "Арена Армеец" ГЕРБ представя кандидатите си за кметове и общински съветници в цялата страна. От управляващата партия го превърнаха в традиция.

Пловдив също от скоро има многофункционална спортна зала. Колодрумът бе открит след години на перипети в изграждането му, а местната власт отнесе много критика от опозицията предизборно, че проектът е скъп и ненужен на града ни.

Подобно бе и положението с Пеещите фонтани и реконструкцията на Цар Симеоновата градина. Там имаше протести, политически престрелки, дори и самопровъзгласилите се за "безплатни еколози" на няколко пъти пробваха да саботират проекта. Той също бе обявен за скъп и ненужен. Сега е едно от любимите места на пловдивчани и привлича хиляди всяка вечер там.

Президентът дойде лично да открие Римския стадион, който Иван Тотев започна като губернатор и довърши като кмет. Опозицията не пропусна да разкритикува проекта, в опит да извлече макар и минимален политически дивидент.

Подобно бе и положението с Античния театър, който също бе ремонтиран в този мандат. След едно скандално частно парти, продължило до късно, всички опозиционери вкупом се обявиха там вече да няма частни и партийни мероприятия, а театърът да е само за култура.

Съзнателно или не, много от политиците в Пловдив си затвориха пътя към най-знаковите места в града ни.

Скоро същите тези политици ще трябва да откриват кампаниите си, да съберат съпартийците си, да ги мотивират и надъхат за предстоящите избори. Къде обаче ще го направят след проявата на тази крайна несъобразителност?

Или за пореден път ще захвърлят достойнството си в кошчето, ще забравят, че са плюли по залата, театъра или фонтаните и ще отидат да открият кампаниите си там?



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shte-se-prevurnat-li-nenuzhnite-i-skupi-plovdivski-proekti-v-scena-na-predizborna-agitaciya-582605
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.