Приключиха ремонтите в Зона А 5 в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:02 / 23.10.2015Коментари ()2043
Кандидатите на ПП ГЕРБ за втори мандат кмет на Пловдив Иван Тотев и кмет на "Тракия" Костадин Димитров инспектираха Зона А 5 в района след приключилите ремонтни дейности от тазгодишната строителна програма.

Изцяло са преасфалтирани улиците "Бранислав Велешки" и "Войвода Руси Славов". Нови тротоари и паркинги са изградени пред жилищните блокове 126, 127 и 131, както и около детската площадка. Напълно облагородено е пространството около поликлиниката, където е направен и специален паркинг за по-тежките линейки. Обновено е осветлението.

"Строителната ни програма бе изцяло съобразена с желанията на жителите в тази зона. Срещали сме се с тях блок по блок, за да чуем лично проблемите", посочи Костадин Димитров.

Иван Тотев коментира, че резултатите от настъпилите промени в "Тракия" през последните четири години са наистина видими.

Следващия мандат кандидатът за районен кмет на "Тракия" Костадин Димитров ще започне с подобряване на инфраструктурата в Зона А 9, включваща блоковете от № 1 до № 16, като работата ще продължи в зоните А 8 и А 7.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Priklyuchiha-remontite-v-Zona-A-5-v-Trakiya-591545
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.