Семинар за усъвършенстване на изпълнението на обществени поръчки се провежда днес в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 13.04.2005Коментари ()728
Във връзка с необходимостта от прозрачност и ефективност при възлагането и изпълнението на обществени поръчки Българската стопанска камара, Стопанска асоциация град Пловдив и Агенцията по обществени поръчки, със съдействието на "Инициатива отворено управление" на Американската агенция за международно развитие организират семинар на тема "Усъвършенстване на практиките при възлагане и изпълнение на обществени поръчки". Той се провежда днес от 10.30 до 13.30 ч. в "Новотел Пловдив".
Приветствия към участниците в семинара ще поднесат Нина Радева - Председател на Комисията по бюджет и финанси на Народното събрание, Милен Велчев - Министър на финансите, Дебра Макфарланд - Директор за България на Американската агенция за международно развитие, Божидар Данев - Председател на Българската стопанска камара, и Миглена Павлова, Изпълнителен директор на Агенцията по обществени поръчки. Гледната точка на бизнеса относно процедурите за възлагане на обществени поръчки ще представи председателят на БСК Божидар Данев.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Seminar-za-usuvurshenstvane-na-izpulnenieto-na-obshtestveni-poruchki-se-provezhda-dnes-v-Plovdiv-6064
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.