Предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:30 / 22.04.2005Коментари ()856
©
В 10 ч. ще бъде даден старт на състезание по майсторско управление на велосипед между седмокласниците и осмокласниците от 7-те училища на район “Южен”. Маршрутът е по ул. “Кичево”, бул. “Македония” и ул. “Пере Тошев”.

В същия час започва акцията по възстановяване на пейките в междублоковите пространства на района.

В 11 ч. в парк “Белите брези” ще бъдат връчени наградите на най-добре представилите се участници в състезанието за деца от детски градини на тема “Зелено бъдеще на децата” (на ревю те ще представят собственоръчно изработени костюми с отпадъчни материали).

"Гражданска защита" организира областно ученическо състезание "Защита от бедствия и аварии - Пловдив`2005". То ще се проведе от 10 часа в Информационно-образователния център за гражданска защита (до Радио-телевизионния център). Участие са заявили представители от всички общини в областта.

В 13.30 ч. на пл. “Ст.Стамболов” започва с участието на творци от АМТИИ, театралната трупа към училище “Н.Герово” в Съединение, танцовата формация “Брейк” към Синдикалния дом на културата, състав “Хоро” към Дома на армията, а ревю ще изнесат малчуганите от детски градини в район “Южен”. Учениците от основно училище "Васил Левски" в село Драгомир ще представят драматизация на приказката "Сливи за смет".

В 14:30 ч. в хотел ''Тримонциум - Принцес” започва Пролетната банкова среща на Асоциацията на търговските банки (АТБ). На събитието ще присъства министърът на финансите Милен Велчев.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstoyashto-za-denya-6333
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.