"Коалиция на розата” представи водачите си на листи за парламентарните избори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:02 / 10.05.2005Коментари ()2573
©
"Коалиция на розата” представи водачите на листи си в някои от избирателните райони на страната. В Пловдив-град и Пловдив-област начело на листа е бившият старши-треньор по футбол Христо Бонев, както Plovdiv24.com вече съобщи. В Бургас водач на листата ще е председателят на партията БСД Александър Томов. Съпредседателят на коалицията Кръстьо Петков ще води листите в две области - Варна и Ловеч, а Гюнер Тахир ще бъде начело на кандидат-депутатските листи в област Разград и в област Шумен. Жорж Ганчев от Националното патриотично обединение е в Плевен, проф. Драгомир Драганов е водач на листа в Пазарджик и в София - област. Бившият зам.-началник на ГЩ на БА о.з. ген. Аню Ангелов ще бъде водач на листа в 25-и софийски район. Александър Томов ще бъде начело на листите на "Коалиция на розата” в София в 23-и избирателен район. В Ямбол е екскметът в периода 1999 - 2003 година Николинка Хаджигеоргиева.
От общо 31 имена, които трябваше да бъдат съобщени днес, пет имена не бяха казани, поради чисто коалиционни причини, уточни при обявяването на номинираните Александър Томов. Причина за това е, че има все още партии, които са заявили желание да се присъединят и до края на седмицата водачите във всичките 31 региона ще станат ясни.


Още новини от Избори 2005:

https://www.plovdiv24.bg/novini/izbori2005/Koaliciya-na-rozata-predstavi-vodachite-si-na-listi-za-parlamentarnite-izbori-6808
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.