Борислав Китов: Българският народен съюз разчита на прагматизма на българина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:55 / 23.05.2005Коментари ()2163
©
Българският народен съюз разчита на прагматизма на българина и затова програмата му е реалистична и изпълнима, заяви водачът на листата на коалицията в 17-и многомандатен избирателен район Пловдив-област доц. Борислав Китов. Той и вторият в листата - Петко Атанасов, внесоха в 17 РИК документите за регистрацията на коалицията за предстоящите парламентарни избори. Доцент Китов подчерта, че БНС ще води толерантна предизборна кампания, ще залага на положителните страни на своята програма и няма да напада необосновано опонентите си. В 16 РИК Пловдив - град документи за регистрация внесоха представители на Партията на свободните демократи. Тяхната кандидатдепутатска листа оглавява професор Цветан Обретенов.
Така до днес в 16-и и 17-и избирателни райони за участие в предстоящите парламентари избори документи са подали и са регистрирани по четири партии и коалиции. Това са Коалициите "За България", "Да живей България", БНС и Партията на свободните демокрити в 16- избирателен район - Пловдив-град и в 17-и избирателен район Пловдив-област - коалициите "За България", "Достойна България", "Да живей българия" и БНС. Информацията е предоставена от радио Пловдив.


Още новини от Избори 2005:

https://www.plovdiv24.bg/novini/izbori2005/Borislav-Kitov-Bulgarskiyat-naroden-suyuz-razchita-na-pragmatizma-na-bulgarina-7211
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.