Българин загина от токов удар в Испания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 27.05.2005Коментари ()733
Български работник на 27 години е загинал вчера при токов удар докато е работел във ферма в селището Кастронуево де Есгева в област Валядолид. Името на загиналия е Красимир Шопов Александров. Инцидентът станал около 13.00 ч. местно време, когато колега на българина се обадил в “Бърза помощ”, за да съобщи, че младежът е в безсъзнание. На мястото е пристигнала линейка. Лекарите установили, че сърцето на пострадалия е спряло и въпреки че бил реанимиран на място, не успели да спасят живота му. Испанската Гражданска гвардия е започнала разследване на инцидента във фермата. Това съобщи Focus news, цитирайки испанската Гражданска гвардия във Валядолид.
Два часа след констатирането на смъртта дежурният областен съдия разрешил тялото да бъде вдигнато и транспортирано до Медицинския институт във Валядолид. При първоначалния оглед съдебните медици са констатирали, че смъртта е настъпила вследствие на токов удар при неизяснени до момента обстоятелства. Познати на българина са идентифицирали тялото, като са съобщили, че той няма роднини в провинцията.
От “Съдебна медицина” във Валядолид съобщават също, че посолството на България в Мадрид е уведомено за нещастния случай, както и, че днес се очакват да пристигнат близките на българина, които да разпознаят тялото.


Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Bulgarin-zagina-ot-tokov-udar-v-Ispaniya-7323
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.