Пикадили откри втория си супермаркет в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 19.03.2009Коментари ()2564
Водещата търговска верига Пикадили откри втория си супермаркет в Пловдив. Той се намира в Мол Пловдив, като инвестицията в него възлиза на 5 милиона лева, а разкритите работни места са 90. Лентата на новия супермаркет беше прерязана от областния управител на Пловдив инж. Тодор Петков и Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили. "Приветствам ви с: "Добре дошли!" и с пожеланието да бъдете наши чести и доволни клиенти! Ще направим всичко, със сърце, умения и душа, за да ви спечелим за дълго в семейството на Пикадили!", заяви Александър Чампаревич. Първите клиенти на супермаркета имаха възможността да присъстват на атрактивно готварско шоу на известния телевизионен водещ Ути Бъчваров.

Пикадили Мол Пловдив е разположен на 2 500 кв.м. търговска площ и предлага на своите клиенти отлично обслужване и над 13 000 висококачествени артикула - хранителни и нехранителни стоки. Очаква се над 3 200 души дневно да пазаруват в супермаркета, чието работно време е от 8:30 до 22:00 часа, включително събота и неделя. Супермаркетът осигурява голям избор от готови храни и месни продукти, които се приготвят на място, прясно изпечена пица, зеленчуци, фрешове и екзотични плодове. Както и в другите обекти на Пикадили, щандовете предлагат изобилие от прясна и замразена риба и морски деликатеси. Интересът привличат специализираните щандове за деликатесни сирена, както и фурната за прясно изпечен хляб и хлебни изделия.

На Информационния щанд на Пикадили клиентите могат да се възползват от допълнителни услуги, които ще им спестят време и усилия. Сред тях са: заплащане в брой на сметки за ток, вода, телефон, Интернет и кабелна телевизия, сключване на застраховки Гражданска отговорност, покупка на ваучери за МТел, Глобул и Вивател и на билети за концерти и спортни събития, подаване на обяви към вестник "Марица"; предстои и разкриване на тото-пункт. Всеки може да се включи в популярната програма за клиентска лоялност "Пикадили клуб", наброяваща над 220 000 човека, като получи безплатно магнитна карта. С нея се натрупват точки при пазаруване (на принципа: за всеки 5 лева от сметката - 1 точка), които се разменят за разнообразни продукти и услуги.

До края на 2009 г. Пикадили планира да открие още един супермаркет в Пловдив - в Галерия Пловдив, като по този начин размерът на инвестициите на компанията в Града на тепетата ще достигне 15 милиона лева, а новоразкритите работни места - над 300.

За да подкрепи обучението и реализацията на младите хора в Пловдив, Пикадили учреди стипендия в размер на 1 500 лева за отличен студент в специалността "Икономика на хранителната индустрия" и стажантска програма за още 10 отлични студента от Университета за хранителни технологии в Пловдив. Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили, връчи грамота за дарението на ректора на Университета проф. д-р. инж. Георги Вълчев и поздрави стипендианта на Пикадили - Дима Христова Несторова, студентка втори курс. "Учебното заведение е единственото в страната, което подготвя кадри за хранително вкусовата промишленост и Пикадили вярва, че съвместната работа ще бъде ползотворна за развитието на индустрията и квалификацията на работещите в нея. Сигурни сме, че стажът в авторитетна и водеща компания като нашата, ще бъде полезен за младите хора и ще ги мотивира в реализацията им в България. А те на свой ред, със своя ентусиазъм и знания, ще допринесат за развитието на Пикадили", коментира Александър Чампаревич.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pikadili-otkri-vtoriya-si-supermarket-v-Plovdiv-82074
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.