Бус помете такси при тежка катастрофа на кръговото до SPS
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:30 / 30.03.2009Коментари ()6364
© ПОТВ
Жена и шофьор на такси оцеляха като по чудо след като таксито беше блъснато от микробус Рено. Жената е жива, защото е пътувала на задната седалка. Мястото на инцидента за пореден път е кръговото кръстовище пред хотел Ес Пи Ес.  

За да се придвижи до работата си Василка Кратункова е извикала кола на такси Европа. Качилата се е на задната седалка. На излизане от Тракия на кръговото кръстовище жълтият автомобил е с предимство. Таксиметровият шофьор вижда в последния момент микробусът управляван от Росен Атанасов, не може да реагира и се стига то тежък сблъсък.

На мястото веднага пристигат екипите на полицията и бърза помощ. Шофьорът на таксито е с тежка травма на гръдния кош , ударен е и в главата, но добрата новина, че е бил контактен. Виновният водач Росен Атанасов увери, че не е карал с превишена скорост. Спирачният път на белият бус обаче е минимален. Реното е било натоварено със стока, което също утежнява действието на спирачките. Това е вторият за деня инцидент след като също по обяд на брезовско шосе пешеходец беше ударен и е със счупен крак.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bus-pomete-taksi-pri-tezhka-katastrofa-na-krugovoto-do-SPS-83655
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.