Кметът на Пловдив призова пловдивчани да подкрепят Марин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 14.07.2005Коментари ()2297
©
По-малко от седмица до края на шоуто "Стар Академи", а пловдивският талант Марин Йончев е сред финалистите и има реални шансове да се класира на първо място и да представи страната ни, както и град Пловдив на международното шоу на финалистите на "Стар Академи". В тази връзка кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков се обърна към съгражданите си с призив да подкрепим Марин:

“Скъпи съграждани,

обръщам се към Вас като пловдивчанин. Младите хора на Пловдив се изправят пред предизвикателствата на живота и се нуждаят от подкрепата на своите съграждани, за да се докажат, да развият заложбите си, за да бъдат най-добрите и донесат чрез своята слава гордост за всички нас.

Защото Пловдив е бил винаги пръв и уникален със своите хора и таланти.

През последните два месеца чрез шоуто “Стар Академи” всички българи станаха свидетели на един невероятен музикален талант от Пловдив – който е само на 17 години, но със своя чар, добросърдечност, весел нрав и преди всичко с изключителния си талант спечели сърцата на хиляди българи. Това е пловдивчанинът Марин Йончев

Той се нуждае от нашата подкрепа, за да победи. Нека, така, както само ние, пловдивчани умеем, отворим сърцата си за неговия успех, да подкрепим нашата млада надежда и дадем своя глас за него.

Аз го подкрепям. Гласувайте и вие ! Той го заслужава!

От сърце му желая успех. Да бъдем Първи!” – д-р Иван Чомаков.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-Plovdiv-prizova-plovdivchani-da-podkrepyat-Marin-8574
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.