Стартира инициатива за обучение на деца и родители по безопасност на движението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:07 / 15.04.2009Коментари ()1904
©
Час по безопасност на движението с участието на родители и ученици и служители на ОДМВР-Пловдив, на който ще се разискват опасностите в пътното движение и ще се подпише договор-обещание между родител и ученик за спазване на правилата за движение, ще се проведe в училищата в пловдивска област през тази седмица.

Кампанията на МОН се провежда в цялата страна по предложение на вътрешния министър Михаил Миков и тя е продиктувана заради това, че непознаването на опасностите по пътищата, поради което рисковите действия са ежедневие и не се свързват със заплахата за здравето и живота, е сериозен проблем. Едни от тези часове с участието на представител на сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-Пловдив ще се проведе днес от 11 часа в училище "Любен Каравелов" и от 17.30 часа в ОУ "Стоян Загорчинов". Друг такъв час ще има в петък от 12.30 часа в 12-и кабинет в пловдивското училище "Паисий Хилендарски".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Startira-iniciativa-za-obuchenie-na-deca-i-roditeli-po-bezopasnost-na-dvizhenieto-86161
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.