Този петък и събота Пловдив посреща най-голямото кулинарно състезание в България | ||||||
| ||||||
Събитието се организира от Българската асоциация на професионалните готвачи и е под егидата на Министерството на образованието и науката, а партньори на форума са Асоциация на Сомелиерите в България и Българската асоциация на барманите. По време на състезанията ви очакват интересни дисциплини и нови предизвикателства. Освен калсическите дисциплини за "Най-добър Кулинарен отбор на България", "Най-добър Готвач на България", "Най-добър Сладкар на България", също така ще се проведе и годишната надпревара за "Най-добър Пицар на България". Основен акцент в Национална кулинарна купа на България 2019 ще е Панорама на професионалното образование под егидата на Министерството на образованието младежта и науката и Българската асоциация на професионалните готвачи. Ще бъдат проведени състезания в категориите за “ Най-добър млад готвач", "Най-добър млад хлебар/сладкар" и “Най-добър млад сервитьор“. Очакваме ви този петък и събота в Палата Номер 2 на Международен панаир – Пловдив от 8 часа сутринта до края на деня. Очаква ви истинско кулинарно шоу. Вход свободен. |