Техническа грешка праща подсъдим в Окръжния съд в Пловдив, вместо в Кюстендил
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:20 / 22.04.2009Коментари ()1225
© Plovdiv24.bg
Техническа грешка изпрати подсъдим от Пловдивския затвор в Окръжен съд – Пловдив, вместо в Кюстендил. Днес трябваше да бъде даден ход на делото за фалшиво евро срещу Георги Панев, по прякор Четворката, който изтърпява присъда за изнасилване. Недоразумението е извършено от служител на деловодството на затвора, която получавайки призовката от Кюстендил, автоматично дава направление за Пловдивски окръжен съд. По-късно днес е получен и факс с извинение от мястото за лишаване от свобода.

Случаят е със седемгодишна давност. През декември 2002 година в центъра на Кюстендил - в района на хотел "Пауталия", са установени тримата - Станка Калоферова, по прякор Милионерката, Георги Панев и бившият служител на “Пътни такси” от Кюстендил Валентин Борисов. Касае се за неистински евро за близо 1 милион. Делото за фалшиво евро се гледа от съдия Дияна Данаилова. Ход на процеса досега не е даван, а междувременно една свидетелка вече е покойница.

Източник: Агенция "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 1
27.04.2009 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tehnicheska-greshka-prashta-podsudim-v-Okruzhniya-sud-v-Plovdiv-vmesto-v-Kyustendil-87217
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.