Кино Фламинго организира безсънни петъци за пловдивчани със супер заглавия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 29.04.2009Коментари ()3898
© Plovdiv24.bg
За киноманите в Пловдив петъците през месец май се очертава да бъдат безсънни. Причина за това са не само все по-късите нощи, но и филмовите сюрпризи, които ги очакват през първите минути на уикенда в кино Фламинго. Всички блокбъстъри, чиито световни премиери са определени за този месец, ще имат по една ексклузивна прожекция там точно в полунощ.

Старт на оригиналната инициатива ще даде X-мен Началото: Върколак (1 май, 00:01 часа), в който героят на Хю Джакман - Логан, търси отмъщение за смъртта на приятелката си и минава през мутантската програма Оръжие X.

Второто заглавие е новата част от звездната одисея Стар трек (8 май, 00:01 часа), която проследява запознанството на Джеймс Ти Кърк с г-н Спок, както и първата им обща мисия.

През третата седмица идва ред на поредната екранизация по книга на Дан Браун Ангели и Демони (15 май, 00:01 часа), където звездният актьорски състав (Том Ханкс, Юън Макгрегър, Стелан Скарсгард) ще ни разкаже за древно братство, чиято цел е да разруши Ватикана с помощта на антиматерия.

Следва втора вълнуваща Нощ в музея (22 май, 00:01 часа) за Бен Стилър, изпълнена с много емоции и комични ситуации.

Петият филм е Терминатор 4: Спасение (29 май, 00:01 часа), който ще тръгне предпремиерно от 29-и. Крисчън Бейл и Джош Бролин ще ви отведат в апокалиптичната 2018-а, когато човешката раса се изправя срещу армията от терминатори. Вие може да сте сред първите, озовали се там, благодарение на среднощната му прожекция.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Kino-Flamingo-organizira-bezsunni-petuci-za-plovdivchani-sus-super-zaglaviya-88266
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.