ГЕРБ тръгва към Европарламента от Пловдив заради суеверие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 16.05.2009Коментари ()1829

(с) ПОТВ
Въпреки контузения си при футболен мач крак, Бойко Борисов ще дойде в Пловдив на утрешното откриване на националната предизборна кампания за евровота, потвърди председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Закриването на първата ни кампания за Европарламент беше в Античния театър. Малко сме суеверни и заради успеха, който постигнахме тогава, сега започваме от Пловдив. А е и ясен знак, че не София е България", отбеляза Цветанов.

Той обясни, че кампанията ще бъде семпла, без излишно хвърляне на пари. Не само защото нямат средства като управляващите, а предпочитат всекидневни срещи лице в лице с избирателите.

Цветанов подчерта, че реалната регистрация на листите с кандидатите за 41-вото Народно събрание ще стане след изборната нощ за Европейския парламент. "Искаме да видим каква е мотивацията, какви са реалните резултати на всички общини в областта и това ще допринесе за окончателното подреждане на листите. По този начин искаме максимално да мобилизираме структурите, за да работят за евроизборите. Защото подценяването им не е добро за бъдещето на държавата ни", обясни той.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/GERB-trugva-kum-Evroparlamenta-ot-Plovdiv-zaradi-sueverie-90650
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.