Пловдивските шофьори в градския транспорт - неосъществени рали състезатели?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:34 / 27.05.2009Коментари ()6851
© Plovdiv24.bg
За поредното безразсъдно шофиране от страна на шофьор на автобус от градския транспорт разказа в редакцията на Plovdiv24.bg наш читател. Той е станал свидетел на противозаконни и опасни маневри от страна на водач на автобус по линия 1 на и без това инфарктния заради ремонтите на ВиК район около Бетонния мост. Въпреки че опашката от автомобили в посока от Кючука към центъра стига чак до стадион "Тодор Диев", шофьорът тръгва да изпреварва колоната точно на моста, където тази маневра е абсолютно забранена. В резултат запушва насрещната лента и започва да се вре пред други автомобили, за да си влезе в лентата.

Най-лошото е, че това далеч не е единичен случай. Всеки, ползващ масовия градски транспорт, е ставал неволен участник в импровизирани състезания между различни автобуси, дали заради обиране на пътници или просто за спорта. За съжаление тези неща трудно могат да бъдат доказани, може би заради това шофьорите си позволяват да си повдигат адреналина и да разнообразяват смените си. А на хората остава единствено да се молят да пристигнат живи и здрави.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskite-shofyori-v-gradskiya-transport-neosushtestveni-rali-sustezateli-92297
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.