Започва традиционната "Весела ваканция с ВиК"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 04.06.2009Коментари ()990
За да направи весело и забавно лятото за най-малките граждани на Пловдив, Пловдивският ВиК оператор организира провеждането на детски летни празници под надслов "Весела ваканция с ВиК". Тържествата ще се провеждат през месец юни, всяка събота от 10 часа в Стария град - "Летни сцени Конюшните на царя"(6, 13 и 20 юни). Всяко едно събитие ще включва игри, викторина, изпълнения на детски групи, дискотека и много подаръци. Част от празника ще бъде и кратка образователна програма с тема водата - нейното опазване, кръговрат, необходимост и пестене. Първото тържество което ще се състои на 06 Юни 2009 ще бъде открито от вокална детска група "Бамболино" и балет Самодива.

На първия от поредицата детски празници ще се състои и награждаването на децата отличени в конкурса за детска рисунка с тема "Водата - стихия и ласка". Над 320 рисунки са получени от Пловдив и Асеновград. Младите художници са рисували с въодушевление по темата и затрудниха сериозно журито с председател художника Матей Матеев. Наградите за двете възрастови групи са велосипед, MP3 плейър и GSM апарат.

Много балони, песни, танци, забавни игри и подаръци очакват децата на 6 юни от 10 часа в летни сцени "Конюшните на царя" в Стария град. Входът е свободен.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zapochva-tradicionnata-Vesela-vakanciya-s-ViK-93788
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.