Не поредният мишок, а българският лъв ще е Дилов-син в европарламента
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 04.06.2009Коментари ()2388
© Plovdiv24.bg
200 броя от новата си книга "Циганите на Сатурн, бомба в парламента, секс с животни и други предизборни идеи" с автограф раздаде Любен Дилов-син на многобройните си почитатели, дошли на площад "Стефан Стамболов", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Водачът на евролистатата на движение "Напред" се разходи из града и се поразговори с пловдивчани. "В Европейския парламент с броя на българските депутати ние сме по-голяма сила от датските представители, наравно сме с австрийските и холандските, но не се възползваме от това", смята Дилов-син.

"Дилов-син го познавам повече от 15 години и ми е ясно, че когато отиде в европарламента няма да е поредният мишок, когото изпращаме там, а ще се бори за националните интереси на България. Знам, че няма да е безгласна буква. Подкрепям цялата листа на "Напред", защото там са хора, които ще свършат работа. Омръзна ми да гласуваме за послушковци, ръководени само от партийните централи. Този човек може ли да бъде ръководен отнякъде? Не може. Той върви напред и решава нещата. Защото е личност. Не може мишката за един ден да стане лъв, както сега се опитват някои да се представят", обоснова твърдата си подкрепа за движение "Напред" кметът Славчо Атанасов.   

Тъй като при управлението на БСП-ДПС в България се отричал турският геноцид над арменския народ, с първия проект, който ще внесат бъдещите евродепутати от "Напред", ще се иска криминализиране на неговото отричане. "Ще се борим и за общо законодателство за охрана на културно-историческите паметници, защото в противен случай България става донор", е позицията на Дилов. "Напред" ще работи и за предоговаряне на земеделските субсидии за България, защото в момента занимаващите се със земеделие българи били обречени вместо поминък да имат скъпо хоби, за което плащали с нервите и парите си.  



(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 59
10.07.2009 »
03.07.2009 »
30.06.2009 »
16.06.2009 »
15.06.2009 »
10.06.2009 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ne-poredniyat-mishok-a-bulgarskiyat-luv-shte-e-Dilov-sin-v-evroparlamenta-93838
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.