Доцент Баташки продължава аквафиестите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:15 / 28.06.2009Коментари ()2557
Мажоритарният кандидат за народен представител доц. д- р Илия Баташки и младежки екип от пловдивчани продължават с организирането на шоупрограми в аквакомплекс „Нептун". Днес от 11.00 стартира поредната фиеста от лятно настроение и водни забавления.

Диджей ще подгрява настроението на любителите на водните атракции. Организаторите отново ще посрещнат пловдивчани със специалните бонуси от безалкохолно, минерална вода, сандвич и бира.

Миналата седмица доц. Илия Баташки се появи в атрактивен спортен екип на импровизираната сцена с микрофон в ръка и привлече погледите на всички, които търсеха прохлада на басейна в обедните часове. Освен добър лекар, доцентът е човек с невероятно чувство за хумор, казаха младежите - организатори на аквашоуто. За утре сме предвидили още много изненадващи моменти и възможности участниците в нашите водни приключения да спечелят сериозни награди, посочиха те.

Няколко щастливци вече заминаха на морски уикенд, след като миналата седмица бяха сред първите в различни водни състезания.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Docent-Batashki-produlzhava-akvafiestite-97593
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.