Две деца и трима възрастни пострадаха при тежка катастрофа в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 12.07.2009Коментари ()3802
© Plovdiv24.bg
Две деца и трима възрастни пострадаха при катастрофа в Пловдив. Лека кола е катастрофирала самостоятелно при неправилна маневра в града малко след 14 часа.

Сред пострадалите има две момиченца на 3 и 7 години. Децата са с контузии и разкъсно-контузни рани по главите. 33-годишна жена, майка на децата, е с контузия на гръдния кош и счупени ребра. 60-годишен мъж и 59-годишна жена са с контузии на гръдния кош. И петимата пострадали са в УМБАЛ „Свети Георги" в Пловдив. Децата и майката са от София, по-възрастните са от Пловдив.

Няма пряка опасност за живота на нито един от петимата души. Най-малкото момиченце- на 3 години, е най-добре, само с леки одрасквания, каза д-р Зисов. Другото дете, на 7 години, е със счупвания и ще бъде прието в Детска хирургия за лечение. Шофьорката, 33-годишна жена, майка на децата, е с изкълчвания. Най-тежко пострадал е 60-годишен мъж, който е с черепно-мозъчна травма. Той е настанен в неврохирургия и може да се наложи операция. 59-годишна жена се изследва в момента.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dve-deca-i-trima-vuzrastni-postradaha-pri-tezhka-katastrofa-v-Plovdiv-99951
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.