Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметството на "Северен" сменя бараката с елипса
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 17.07.2009Коментари ()2389
© Plovdiv24.bg
В нови офиси в сградата на кръстовището между булевардите "Цар Борис III Обединител" и "Дунав" ще се нанесе напролет кметството на "Северен".

Основната работа е приключила, предстоят довършителни дейности, сред които поставяне на преградни стени и комуникации. Строежът е обезщетение на общината от фирма срещу сключена още през 2001 г. сделка.  

"Само с ремонта на ул. "Георги Бенев" мога да сравня одисеята около новото кметство. До Нова година обаче ще бъде готово. Още в началото на 2010-а ще заложим в бюджета необходимите средства за обзавеждане и няколко месеца по-късно ще напуснем старите канцеларии", изрази оптимизъм кметът на "Северен" Ина Филипова пред репортер на Plovdiv24.bg.

Площта от 800 кв. м няма да е достатъчна за всички служби на районната администрация, някои от тях ще си останат в бараката, където сега се намира кметството.

"Архитектурният проект е много интересен. Ние ще сме в елипсовидната част на сградата, която описва един вътрешен двор. Ще има входове откъм булеварда и от север, както и два асансьора. Офисите ни ще са на третия етаж, но на партера ще са изнесени четири приемни за обслужване на гражданите", разказа Филипова. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetstvoto-na-Severen-smenya-barakata-s-elipsa-100672
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.