Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивският ГЕРБ работи без почивка за правителството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:40 / 27.07.2009Коментари ()1043
"Ето го господин Борисов, целува ръка на патриарха. Мисля, че е съставил добър отбор от много кадърни хора - всеки експерт в своята област. Като пример ще посоча само външния министър Румяна Желева или пък министъра на спорта Свилен Нейков. Тези, които гласуваха против правителството - БСП и ДПС, винаги ще бъдат против", коментира организационният секретар на ГЕРБ Костадин Димитров пред репортера на Plovdiv24.bg, с когото заедно изгледаха директното телевизионно излъчване на гласуването на новото българско правителство. 

От пловдивските депутати, които заедно с колегите си от областта, на брой са колкото цяла една парламентарна група, Димитров очаква подкрепа за правителствените решения. Иван Тотев, макар и депутат, си остава лидер на партията в Пловдив, промени в структурата не се очертават.

Централният офис на ГЕРБ вече е на първия етаж в сградата на бизнес-център "Марица", на северния бряг на реката. Само приемната е голяма почти колкото стария офис на "Мария Луиза. Има кабинети и за техническите сътрудници, и за счетоводството, просторна заседателна зала. Още не съвсем дообзаведен е кабинетът на Тотев.

"Най-близката ни задача сега са отчетните събрания по районните структури, ще направим анализ на изборните резултати и ще похвалим хората, които работиха за тях. Няма да има отпуски за никого, трябва да помагаме на правителството, за да успее в амбициите да промени страната", увери Костадин Димитров.
 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskiyat-GERB-raboti-bez-pochivka-za-pravitelstvoto-102175
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.