Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Като партизанин на разпит кметът мълчи за екозавода
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 29.07.2009Коментари ()4464
© Plovdiv24.bg
"Вече два месеца заводът в Шишманци е готов за работа. Познах преди време, че преди есента няма да заработи. Много врагове има екозаводът. Ще кажа само, че нещата са добре. Нищо повече няма да коментирам. След 10-15 дни ще разберете защо съм мълчал. Като партизанин на разпит ще мълча дотогава", закани се кметът Славчо Атанасов пред репортер на Plovdiv24.bg. 

Още за понеделник по обед бе обявен специален брифинг, очакваше се да бъде представено комплексното разрешително за екозавода, чийто едномесечен срок за обжалване е изтекъл без постъпили оспорвания. Специален човек трябваше да го донесе от София. В последния момент брифингът бе отменен. Разрешителното още го няма.

Витаят предположения. София иска да й преработваме боклука. Според многобройни досегашни кметски изявления при подходяща организация и при договорка на столицата с Раковски на негова територия  да си складира балите, това е възможно да стане срещу заплащане. За последно пък кметът на съседната община искал едни 20 милиона лева, за да се съгласят да тръгне заводът.

Какво точно става сигурно ще се разбере, но след не по-малко от 10-15 дни. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kato-partizanin-na-razpit-kmetut-mulchi-za-ekozavoda-102584
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.