Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
КАТ напомнят за изтичащия срок на конкурса за рисунки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:07 / 30.09.2005Коментари ()1309
Сектор “ПП-КАТ“ РДВР Пловдив напомня на всички участници в Четвъртия национален конкурс за детска рисунка по проблемите на безопасността на движението, че крайният срок за изпращане на рисунките е 10 октомври 2005 година.
В конкурса могат да участват всички деца от предучилищна възраст и ученици до 17 години с ЕДНА рисунка –формат на блок А 4. Темата на конкурса е “Мамо, татко ! Да спазваме заедно правилата за движение и да се пазим от опасностите по пътя”!.
Подтеми на конкурса :
“Мамо, татко ! Да поставим обезопасителните колани !”
“Мамо, татко ! Намалете скоростта! Не рискувайте !”
“На пътя опасностите са навсякъде !”
“Най-безопасният път до училище “
“Не на агресията по пътищата !”
“Пазете най-застрашените от нараняване –пешеходци,велосипедисти ,деца и възрастни “!
“Най-опасните ситуации, които застрашават децата като пешеходци, велосипедисти, мотопедисти, когато карат ролери, скейтбордове и се возят в автомобил”

На гърба на рисунката се отбелязват трите имена на участника, възраст, точен адрес, домашен телефон, училище/детско заведение, клас, паралелка.Творбите се предават от участника , неговите близки или класен ръководител в най-близкото районно полицейско управление, сектор “ПП-КАТ” при РДВР-Пловдив. По пощата рисунките могат да се изпращат до 10 октомври 2005 година на адрес : град София, код 1202 ,ул.” Цветан Минков “ №2, Направление “Пътна полиция- Д Н С П / за конкурса /.
Всички творби ще бъдат оценени от специализирано жури, като най-добре оценените участници ще получат награди.Очаква се да бъдат връчени много предметни индивидуални и колективни награди-велосипеди,касетофони,спортни принадлежности, книги и други.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/KAT-napomnyat-za-iztichashtiya-srok-na-konkursa-za-risunki-10856
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.