Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лигата на разказвачите се събра за първи път в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:01 / 03.10.2005Коментари ()1532
Лигата на разказвачите проведе първата си среща в Пловдив в края на миналата седмица. Темата, по която участниците говориха на живо, беше “Нощна среща”, а победителят, който спечели 250 лв. и чиято история ще бъде публикувана в Капитал Light се нарича Николай Спасов. Най-нестандартният участник беше Петър, който изсвири своята история на устна хармоника и спечели подкрепата на възпитаниците на Пловдивската езикова гимназия, които също присъстваха на събитието.

Поради големия интерес, най-вероятно Лигата на разказвачите вече ще се събира и в Пловдив. Сбирките ще се състоят всеки последен петък от месеца, в клуб «Петното». Паралелно с това ще се провеждат и традиционните срещи в столичния клуб “Грамофон” .

Лигата на разказвачите се организира от Капитал Light и агенция Ideo Saatchi&Saatchi. Сбирките се провеждат всеки месец и онези, които имат желание да разкажат своя история могат да го направят. Денят, времето и темата се обявяват предварително, а разказвачите в съответната вечер се определят чрез жребий. Всеки един от тях разполага с пет минути да разкаже историята си. Победителят се избира от жури, формирано от организаторите и публиката, а наградата е публикуване на историята на страниците на Капитал Light и 250 лв.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ligata-na-razkazvachite-se-subra-za-purvi-put-v-Plovdiv-10932
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.