Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Специализиран салон за СПА и Уелнес туризъм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 11.10.2005Коментари ()803
©
За първи път тази година Международен панаир (19 – 22.10.2005) – Пловдив ще е домакин на Специализиран салон за СПА и Уелнес туризъм. Съорганизатор на проявата е Националната асоциация за СПА и Уелнес туризъм. По същото време се провежда ХІ Международна изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ.

По неокончателни данни участие са заявили 45 фирми. Те се представят в следните изложбени акценти:
- СПА и Уелнес центрове и хотели
- Оборудване за СПА и Уелнес центрове
- Съоръжения за СПА и Уелнес центрове
- Грижа за тялото и красотата

Фирмите са от 9 държави:България, Германия, Испания, Италия, Полша, САЩ, Франция, Холандия, Швеция.

Акцент в деловата програма е първата по рода си на Балканския полуостров конференция за СПА и Уелнес туризъм. Организатори са Международен панаир – Пловдив АД и Националната асоциация за СПА и Уелнес туризъм, заедно с официалното партньорство на Авиокомпания България Еър.

На конференцията ще бъдат представени СПА и Уелнес концепцията като нов модел на живот, базиран изцяло върху регенериране на тялото и духа, здравословно хранене, релаксация, възстановителни процедури, козметика и разкрасяване, както и възможностите на този целогодишен туристически сегмент да увеличава приходите в бранша чрез привличане на платежоспособна клиентела от чужбина и от България.

Доклади и лекции ще изнесат гости от държави с развита СПА индустрия, като ще има кръгли маси за обсъждане на различните аспекти за развитие и популяризиране на СПА в България.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Specializiran-salon-za-SPA-i-Uelnes-turizum-11137
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.