Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
МТСП организира семинар в Хисаря
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 12.10.2005Коментари ()1576
©
„Привличане на повече хора на пазара на труда” е темата на семинар, който ще се проведе на 13-и и 14-и октомври в Хисаря и ще бъде открит от заместник-министъра на труда и социалната политика Димитър Димитров. Форумът е организиран по проекта на МТСП „Европейска стратегия по заетостта и България”.

Ще бъде представена същността на Европейската стратегия по заетостта и опитът по прилагането й в България. Сред акцентите на семинара са и политиката на пазара на труда от гледна точка на европейските насоки по заетост и по отношение на конкретни мерки и програми за насърчаване на хората в трудоспособна възраст.

Лектори на форума ще бъдат експерти от Министерството на труда и социалната политика, Министерство на финансите, Агенцията за хората с увреждания, Националния статистически институт, представители на Регионалните служби по заетостта, социалните партньори на местно равнище и неправителствени организации.

Семинарът е насочен към представители на местната администрация, социалните партньори и неправителствени организации от шестте области на Южен централен регион на планиране – Пловдив, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Смолян и Стара Загора.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/MTSP-organizira-seminar-v-Hisarya-11154
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.