Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обсъждат развитието на Южен-централен район
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 20.10.2005Коментари ()593
Днес ще се проведе втората от поредицата срещи, които КНСБ организира в районите за планиране на тема “Регионални аспекти на националния план за развитие”.

Днешната среща е посветена на Южния централен планов район и ще се проведе в гр. Пловдив, Международен панаир, Конгресен център, от 13:00 ч. до 16:00 часа.

Конфедерацията организира тези срещи с оглед важността и напредналия етап в изготвянето на Националния план за развитие, необходимостта от широко представяне и дискутиране със социалните партньори на постигнатото и предстоящите задачи.

На срещите се представят и обсъждат основните акценти в областните стратегии и регионалните планове за развитие. Допълнително присъстващите се запознават с приоритетите на Националния план за развитие и оперативните програми към него, в т.ч. и с капацитета на администрацията и на социалните партньори за усвояване на структурните фондове на ЕС.

Представянето на постигнатото и предстоящите задачи се прави от ръководни кадри на МФ, МРРБ и АИАП. Впоследствие, в дискусиите се включват и областни управители, кметове и съответният отговарящ за регионалното развитие, представители на организациите на българските работодатели /или отговарящи за съответните териториални структури, ръководители на НСОРБ и БАРДА, синдикалисти и други регионални партньори.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Obsuzhdat-razvitieto-na-Yuzhen-centralen-raion-11408
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.